ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Одржан Јавни час у Дому спортова Завода за спорт и медицину спорта РС

  • У четвртак, 6. априла 2017. год, у Заводу за спорт и медицину спорта РС одржан је јавни час поводом Међународног дана спорта. У јавном часу учествовали су ученици II-2, II-3, III-2 и III-3 наше школе са својим учитељицама Иваном Цмиљановић Косовац, Снежаном Драгичевић, Татјаном Миленковић и Александром Ивезић. Ученици су уживали у штафетним играма, савладавању полигона, играма спретности, хокеју. Активностима је присуствовао и директор школе, Милан Пашић.

    Циљ, jавног часа организованог од стране Завода за спорт и медицину спорта РС, министарства омладине и спорта РС и Савеза за школски спорт Србије, је мотивација деце да се инфилтрирају у систем спорта, да се баве рекреацијом и спортом, да прихвате спорт као начин размишљања, културе и васпитања.

    Манифестацији су присуствовали директор Завода за спорт и медицину спорта РС Горан Бојовић, помоћник директора за стручни и развојно истраживачки рад у спорту Бобана Берјан Бачваревић, Жељко Танасковић председник Савеза за школски спорт Србије и Предраг Перуничић државни секретар у министарству омладине и спорта РС.