ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Активности у боравку

Активности у боравку:

1) израда домаћих задатака и вежбање;

2) слободне активности;

3) оброк

Домаћи задатак се у преподневној смени ради од 8:30 до 10:00, а у поподневној од 13:30 до 15:30. Родитељ који жели да његово дете заврши домаћи задатак у продуженом боравку, мора на време да доведе своје дете, односно поштује сатницу за израду домаћих задатака. Деца која у поподневној смени не заврше домаћи задатак до 15:30, завршиће га код куће. Трудимо се да ученици стекну радну навику и осећај да домаћи задатак треба да ураде самостално. С обзиром да је време за прегледање домаћег задатка кратко, неопходно је да и родитељи код куће изврше контролу тих задатака. Петком после подне се не ради домаћи задатак у боравку.

Вежбање – важно је да деца схвате да поред домаћег задатка, који треба да ураде у боравку, имају обавезу да раде и додатне задатке из српског језика и математике. Слободне активности:

1) ликовна радионица ;

2) ала волим да читам и пишем;

3) мали истраживачи;

4) етно радионица;

5) музичка радионица.

Теме за слободне активности прате годишња доба, празнике и друге важне догађаје. Од додатних активности имамо енглески језик, информатику и спорт за све.

Оброк није обавезан, већ је слободан избор сваког детета, односно родитеља. У понуди је

ручак од 11:30 за поподневну смену у школи, од 12:00 за преподневну смену. Плаћање оброка је до 15. у месецу. Неопходно је да родитељи одјаве или пријаве ручак најмање један дан раније до 16:00. 

Боравак је опремљен LCD телевизором, DVD плејером, рачунаром, клавијатурама, звучном читанком, осталим дидактичким материјалима, струњачама, шаховским таблама, друштвеним играма и играчкама. 

 

Галерија »