ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Асови за децу - хуманитарни фудбалски меч

  • Поштовани,

    позивамо вас да присуствујете највећем спортском хуманитарном догађају деценије који ће окупити највеће легенде нашег фудбала на једном месту. Наиме, 24. маја са почетком у 20ч одржаће се спектакуларан меч на стадиону ФК Партизан. Екипе ће водити легендарни тренри Радомир Антић и Бора Милутиновић, а на терену ће се наћи Дејан Станковић, Предраг Мијатовић, Матеја Кежман, Алберт Нађ, Ивица Краљ, Младен Крстајић, Милинко Пантић, Милан Бишевац, Лане Јовановић, Перица Огњеновић, Саша Илић, Марко Пантелић као и бројини други асови овдашњег фудбала.

    Циљ акције је да се прикупе средства неопходна за изградњу дечјег хематолошко-онколошког одељења у Нишу. Акцију је иницирао наш бивши ђак Јован Симић, момак који је ујединио целу Србију органиуујући аукцију дресова којом су прикупљена средства за нашу Нађу. Позивамо све заинтересоване ученике од 5. до 8. разреда да присуствују овом спектатклу хуманости. За све заинтересоване ученике и њихове родитеље карте ће бити бесплатне. Пријаве са подацима (име и презиме ученика и родитеља) доставити у рачуноводству школе до петка 20. маја до 12ч. Број карата је ограничен и предност ће имати ученици који се први пријаве.

    Ово је прилика да помогнемо деци којој је наша пажња и пажња јавности више него неопходна, захваљујемо се свима унапред на подршци.