ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

 • БУДИ ПАЖЉИВ И СНАЛАЖЉИВ

  У Центру за културу и образовање Раковица, одржана је традиционална манифестација „Буди пажљив и сналажљив“, коју Центар организује у сарадњи са Градском општином Раковица, већ пет година. Циљ манифстације је унапређење саобраћајног васпитања и образовања с циљем стицања знања и навика ученика основних школа, за безбедно учешће у саобраћају.
  Учесници ове образовно – креативне радионице су били ученици шестог разреда из свих основних школа са територије општине Раковица, а нашу школу су предстaвљали Исидора Човић, ученица 6/5 и Алекса Спасић, ученик 6/3 разреда. Ученике су подржале библиотекарке Мирјана Поповић и Јелена Лечић.
  Манифестација „Буди пажљив и сналажљив“ одржава се у склопу програма „Безбедности саобраћаја на територији ГО Раковица“ у коме учествују ГО Раковица и Секретаријат за саобраћај града Београда.
  Кроз едукативно-креативне радионице које су предходиле квузу знања, ученици су обновили правила понашања у саобраћају, док су на квизу примењивали стечено знање.
  Све школе учеснице квиза су добиле бицикл за своју школу.
  Пригодне награде су такмичарима уручили директорка ЦКО Раковица Маријана Бутулија, представници ГО Раковице, Новица Барјактаревић и Владимир Ковачевић Јурашин, као и председник ГО Раковица Милош Симић. Гости програма били су и директори основних школа са територије општине Раковица.
  Хвала нашим шестацима који су показали одлично знање и школу представили у најбољем светлу. Бицикл који смо добили користиће да вежбамо правила понашања у саобраћају.

  Јелена Луцић,
  ВД директора