ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Бесплатне радионице удружења

  • У оквиру наше школе, а у сарадњи са удружењем Креативни центар за тинејџере, уз подршку ГО Раковица сваке среде од 18ч у школи организују се радионице "Чаробне руке".

    Ово је наставак једне сјајне приче и радионица, које су се већ одржале у нашој школи у претходном периоду. Прошле године под називом "Штрикаонице" изводиле су се радионице један пут седмично ( од 30.3.2017.год) у трајању од 90 минута. У почетку је долазило око шесторо деце, што је било идеално за полу-индивидуални рад са њима при савладавању компликованих, почетних техника плетења.

    Након 3 радионице група се свела на четири веома талентоване, креативне и мотивисане девојчице. На изненађење водитеља радионица, оне су тако брзо савладавале нове технике и изазове, да су пврло брзо прешле на напредније врсте ручних радова! Њихова заинтересованост са сваком радионицом је расла и радови постају видљиво лепи и дефинисани.

    Ове године, термин је остао исти среда у 18ч у нашој школи, кренула је нова радионица под називом ,,Чаробне руке''. Атмосфера је предивна и време сваки пут пролети. Деца су заиста сјајна за сарадњу и наколоњена уметности. У холу школу је направљена изложба рукотворина ученика. Све похвале за удружење Креативни центар за тинејџере и њиховог координатора Олгу Вишковић и наше сјајне и талентоване ученике.