ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Бесплатне спортске активности у школи током распуста

 • Овим путем користимо прилику и да вас обавестимо да ће се за време летњег распуста у нашој школи одвијати велики број бесплатних спортских активности, које су организоване у сарадњи са ГО Раковица и спортским клубовима са наше општине. Позивамо све ученике и њихове родитеље да узму учешће у овим спортским активностима.

  БЕСПЛАТНА ШКОЛА ТЕНИСА ЗА ОСНОВЦЕ
  Организује се у сарадњи са тениском секцијом Атлетског клуба „21. мај“. Бесплатна школа намењена је за децу од I до V разреда ОШ, у терминима УТОРАК И ЧЕТВРТАК 9-11 ч. Тренинзи се одржавају у великој фискултурној сали школе. Пријаву вашег детета можете извршити путем телефона 064/3302033 тренеру Вилију.

  БЕСПЛАТНА ШКОЛА СТРЕЉАШТВА
  Организује се у сарадњи са Клубом стрељачких спортова „Полицајац“ и намењена је деци узраста од 11 до 16 година. У овом трофејном клубу тренирају асови овог спорта, попут легенде Дамира Микеца. Тренинзи се одржавају у стрељани наше школе Пријаве се од 25. јуна 2018. године подносе на имејл адресу programirakovica@gmail.com, или позивом на број телефона 011/7850 154, где је потребно да оставе своје податке (име, презиме, адресу) и контакт телефон.

  БЕСПЛАТНА ШКОЛА РУКОМЕТА

  Организује се у сарадњи са Рукометним клубом „Раковица“. Бесплатна школа рукомета намењена је деци од I до VI разреда основне школе. Тренинзи се одржавају у фискутурној сали наше школе, уторак и четвртак од 11-12. Пријаве се од 25. јуна 2018. године подносе на имејл адресу programirakovica@gmail.com, или позивом на број телефона 011/7850 154, где је потребно да оставе своје податке (име, презиме, адресу) и контакт телефон.