ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Бесплатни тренинзи СТРЕЛИЧАРСТВА

 • Стреличарски клуб Кошутњак, регистрован је на општини Раковица и поседује сопствени терен у улици Пере Велимировића 1а. За 9 година колико постоји, клуб се развио у један од најушпеснијих у београдском и српскорн стреличарству. На свом терену, клуб је до сада био организатор три Државна првенства у метном стреличарству, бројних стреличарских турнира и Београдске лиге.

  На основу доброг прошлогодишњег искуства у сарадњи на школском и општинском нивоу, и видљивих резултата у заједничкој промоцији стреличарства који се очитује све већим бројем деце школског узраста заинтересованих за овај спорт, клуб је осмислио даљи програм за наставак сарадње.

  Програм, бесплатни тренинзи, би се уз подршку Општине Раковица реализовао у малој фискултурној сали наше школе током зимске полусезоне од 2. децембра ове до марта следеће године, и обухватао би бесплатан континуиран рад на стреличарској обуци деце од IV - VIII разреда у термину субота 09.30-10.30ч у малој фискултурној сали.

  Стреличарство је спорт који код деце развија снагу, баланс, прецизност, истрајност и концентрацију, и осим тога усађује им исправан однос према спортском оружу, што је данас веома битно обзиром на растућу тенденцију да деца овог узраста лако посежу за разним видовима оружја несвесни последица које такво понашање може да има.

  Стреличарство као и остали спортови подлеже одређеним безбедносним процедурама које ће током обуке бити спроведене на највишем могућем нивоу обзиром на вишегодишње искуство и добру репутацију клуба који поседује своју школску опрему, лукове и стреле, и квалификован инструкторски кадар са великим-искуством у раду са децом.

  Овим путем позивамо све заинтересоване да се пријаве за овај програм и тиме у значајној мери допринесу развоју дечјег стреличарства и свом личном спортском усавршавању.

  Све остале информације можете добити на телефон 060/3340460.