ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

44. рођендан ОШ „Иво Андрић“

 • Подстичући атмосферу у којој ученици постављају сопствене циљеве учења и прате свој напредак, у здравом и безбедном окружењу, желимо да развијемо код ученика културу учења у којој ће се рађати нове идеје и неговати таленти и особености сваког ученика. Да наставници буду активни у свом професионалном развоју, задовољни условима у којима раде, да се радују сопственом успех кроз успехе својих ђака. Квалитетно образовање нам даје способност да доносимо праве одлуке и да на најбољи начин искористимо шансе које нам се пружају.

  Сви заједно треба да обезбедимо средину у којој настава подстиче креативно учење, стицање функционалних знања, развијање социјалних вештина и усвајање здравих животних стилова, да негујемо другарство, искреност, хуманост и толеранцију, и да унапређујемо наш партнерски однос.

  Данас је 44. рођендан школе. Сасвим другачији од оних на које сте навикли. Много тога се променило и важно је да у измењеним околностима сачувамо квалитет и дух школе. Ове године Дан школе не прослављамо приредбом, као ранијих година. Обележили смо га јуче изложбом награђених дечјих радова са темом ,,Шта лежи у мом срцу”, која је постављена у холу школе и приказом филмова који су рађени ранијих година, а на које је школа поносна. Током великих одмора слушали смо химну школе.

  Драги ученици,
  Наставите да свакодневним радом и залагањем напредујете ка остварењу својих снова. Свако од вас је јединствена, квалитетна особа и зато волите себе, пратите своје срце и храбро корачајте побеђујући изазове.

  СРЕЋАН ВАМ ДАН ШКОЛЕ!
  Јелена Луцић, в.д. директор