ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

ЖИВИМО ЗАЈЕДНО

  • Поштовани сарадници,

    Удружење за помоћ особама са сметњама у развоју "ЖИВИМО ЗАЈЕДНО" током јуна, јула и августа 2018.године организује бесплатне радионице за ученике Београдских школа. Радионице су део пројекта под називом "ШЕТЊОМ ДО ЗНАЊА" који је подржан од стране Секретаријата за спорт и омладину Града Београда.

    Радионице се одржавају уторком, средом и петком од 11:00 до 13:00 у просторијама нашег удружења на Студентском тргу 18.

    Ученици ће кроз радионичарски рад бити упознати са знаменитостима Београда, историјским личностима, важним манифестацијама и споменицима културе. Такође ће, после теоријског упознавања са темом, посећивати музеје, споменике, паркове, галерије и остала значајна културно-историјска места нашег града.

    У прилогу Вам шаљемо плакат са информацијама о пројекту и распоред активности. Љубазно Вас молимо да обавестите наставнике и ученике о предстојећим активностима, како би имали прилику да проведу летњи распуст на квалитетан и креативан начин. Учесници требају бити узраста 8 разред основних школа и средње школе. Такође напомињемо да ученици који немају друге опције током распуста у нашем удружењу могу провести и цео дан уз подршку наших стручњака. Молимо вас да уколико сте заинтересовани за учешће у овим радионицама то потврдите маил-ом.