ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Журналов час спорта

 • У нашој школи данас је одржан ,,Журналов час спорта''. Ово је манифестација у коју је укључено седам ОШ из Београда, а ми смо једна од њих.

  Громким аплаузом малишани су поздравили наше истакнуте спортисте на челу са репрезентативним тандемом кошаркаша Мега Лекс-а Николом Јокићем (МВП Јадранске лиге у овој сезони) и Ненадом Миљеновићем (најбољи асистент Јадранске лиге у овој сезони) као и Страхињу Бунчића (освајачем сребрне медаље на евроспком купу) члана џудо клуба Црвена звезда који су својим присуством увеличали догађај. Након што су одрадили полигон, нашим ученицима трећег разреда су уручене захвалнице а најбољим такмичарима дипломе. Ненад Миљеновић је послао јасну поруку нашим ученицима: ,,Време које проводите за рачунаром или поред ТВ-а замените кошарком, фудбалом или било којим другим колективним спортом где је дружење у првом плану''.

  Журналов час спорта је акција коју је покренуо Спортски журнал у циљу подизања свести о потреби бављења фискултуром деце основношколског узраста, са сврхом спречавања процента телесних деформитета.

  Акцију „Спортског журнала” подржали су Министарство просвете и Министарство омладине и спорта, а у њу се укључио Факултет спорта и физичког васпитања (ФСФВ) у Београду.

  Опширан извештај и фотографије из наше школе моћи ћете да прочитате у сутрашњем броју, као и у суботу у „Магазину“, који се добија као поклон уз сваки купљени примерак Спортског журнала.

  Видео снимке можете погледати на следећим линковима:

  ВИДЕО-WEBTV
  ВИДЕО-WEBTV