ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

ИЗВЕШТАЈ ЗА КВИЗ ОДРЖАН 03.10.2015.ГОДИНЕ ПОВОДОМ ДАНА ШКОЛЕ

 • Ове године наша школа прославља 39.година постојања и у оквиру прославеДана школе организоване су разне активности: спортска такмичења, хуманитарни базар и квиз знања. У квизу учествују ученици осмог разреда,по четири ученика из сваког одељења. Поред њих, учествовали су и ученици четвртог разреда, по двоје из сваког одељења, који су својом ведрином и веселошћу улепшали и употпунили овај квиз.
  Питања су обухватала знања из различитих предмета,па су тако у припреми учествовали следећи наставници: Лепосава Љешевић, Радмила Зимоњић, Јелена Дробњаковић, Сузана Бранковић Павловић, Маријана Мирковић,Александра Поповић, Јована Обрадовић,Милица Мирковић, Дејан Бошковић, Вера Стојановић, Светлана Петровић, Ненад Стаменовић и Драгана Дејановић Ковачевић.
  Квиз је почео у 10 и 30 часова у Свечаној сали.Састојао се из три игре:
  • ПИТАЛИЦЕ
  • ВИШЕЗНАЧНОСТ РЕЧИ
  • АСОЦИЈАЦИЈЕ
  Наставница Оливера Сретовић водила је рачуна о броју бодова,Александра Поповић мерила је време ученицима, за регуларност квиза била је задужена СузанаБ.Павловић, у техничкој подршци био је Ненад Стаменовић,фотографисала је Мирјана Поповић, а водитељ је била Вера Стојановић. Координатор квиза била је Драгана Дејановић К. уз помоћ Дејана Бошковића. Одељењске старешине које су дежурале уз свој разред: Олга Вујин, Олга Урошевић, Тања Парезановић и Весна Станисављевић.
  Поред родитеља и ученика који су навијали за представнике свог одељења, у публици су се налазиле колеге,које су пружале подршку ученицима и наставницима: Милица Мирковић, Лепосава Љешевић, Јована Обрадовић, Радмила Зимоњић, Иван Николић, Мирослав Крњић, Зорана Петровић, Светлана Бубало, Светлана Петровић, Катарина Гацин, Јасмина Милићевић, Јелена Медаревић, Весна Младеновић, Немања Пантић, Звонко Станковић.
  Било је занимљиво и неизвесно,а након дуже игре победу је однело одељење 8-3,одељењског старешине Слађане Петровић Танасијевић. Од млађих учесника победници су били 4-3, учитељице Маје Герасимовић.Ученици су добили и скромне поклоне у знак захвалности за такмичење у квизу и знању које супоказали учествујући у њему.