ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Квиз математичког листа

 • Квиз математичког листа
  Наша школа је 10.октобра 2017. године била домаћин овогодишњег Квиза математичког листа на општинском нивоу. На Квизу су своје знање показале екипе из ОШ „Коста Абрашевић“, ОШ „Франце Прешерн“, ОШ „ 14.октобар“, ОШ „Никола Тестла“ и ОШ „Иво Андрић“. Сваку школу су представљле по две екипе. Једну екипу су чинили ученици млађих разреда, а другу ученици старијих разреда и то тако да је у свакој екипи био једна ученик из једног разреда. Квиз је текао у ведром духу и веома пријатној атмосфери. У категорији млађих разреда је победила екипа ОШ „Никола Тесла“, а у категорији старијих разреда екипа ОШ „14.октобар“.
  Честитамо свим учесницима на постигнутом успеху, а најбољима желимо успех у наставку такмичења када ће те школе представљати нашу општину на регионалном нивоу овог Квиза.
  Екипу старијих ученика наше школе који су освојили друго место су представљали следећи ученици:
  1.Веља Јовановић 5-6 (Oливера Сретовић)
  2.Ања Дожић 6-3 (Маријана Мирковић)
  3.Маша Бугарендић 7-2 (Љиљана Рајчић)
  4.Сандра Бубања 8-4 (Оливера Сретовић)
  Екипу млађих разреда наше школе су представљали следећи ученици:
  1.Ана Манојловић (Мира Роланд)
  2.Јулијана Јенкић (Мирјана Јовановић)
  3.Дејан Михајловић (Ивана Цмиљановић Косовац)
  4.Нађа Здравковић (Мирјана Живић)

  Организатор Квиза су Јагода Ранчић и Љиљана Рајчић, а у реализацији квиза су учествовале Оливера Сретовић, Маријана Мирковић, Светлана Томић, Јелена Пантић. У комисијама су учествовали Маријана Мирковић, Миланка Вучелић, Сања Петковић, Сандра Бајић и Ј.Андрић и као преставник општинског Стручног већа наставника математике Јагода Ранчић.
  Искрено се надамо да ће ово такмићење прерасти у традицију. Љиљана Рајчић .