ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Монографија

  • У СУСРЕТ 40-ГОДИШЊИЦИ ШКОЛЕ

    Поводом четири деценије од постојања школе у току је припрема монографије, као и снимање документарног филма. Позивамо на сарадњу све некадашње ученике и наставнике ОШ „Иво Андрић“, али и оне који су још увек у њој. Волели бисмо да својим прилозима употпуните ову књигу, а својим учешћем у филму дате лични печат овој васпитно-образовној установи. Један део књиге биће посвећен сећањима на дане проведене у „Иви“.
    Верујемо да многи од вас памте незаборавне успомене из своје генерације, занимљиве анегдоте из школовања које радо препричавате или интересантне и поучне доживљаје са одељењским старешином. Текстове и фотографије можете послати мејлом на адресу оsivoandric@beotel.net или попуњавањем онлајн упитника. Да би се постигла уједначеност ваших прилога, молимо вас да уз текст наведете ваше име и презиме, садашњу професију и године које сте провели у школи. Уколико имате и понеку фотографију, а то би било пожељно, молимо вас да у потпису слике назначите време када је снимљена и евентуално личности које су на слици.
    Радујемо се прикупљеном материјалу који ће на најлепши начин сведочити о деценијском постојању наше велике и успешне школе.

    Унапред захвални!