ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

НАШИ СПОРТИСТИ – ТЕКВОНДО ЛАВОВИ

  • Јована Додиковић, Јелисавета Спасојевић, Ана Бабовић и Лаза рБутулија су ученици наше школе и чланови Теквондо клуба „Лав“ од 2012. године. Јована, Јелисавета и Ана су врло успешни такмичари у формама и имају више освојених медаља са Првенства Србије, Првенства Београда и осталих домаћих и међународних турнира у својој категорији, док је Лазар Бутулија врло успешан такмичар у борбама у својој категорији и за собом има доста одрађених борби и освојених медаља са Првенстава државе, Београда и Купа Србије и других турнира.

    Такође треба поменути и браћу Јакшиће, који су бивши ученици школе и тренирају теквондо од 2006.године. Стеван Јакшић је такмичар у формама и члан техничке репрезентације Србије. Освајач је бројних медаља са Државних првенстава, међународних турнира А класе и осталих такмичења. На Првенству Балкана 2014. којејеодржано у Словенији, Стеван је освојио 3.место. Стеван је такође у А тиму репрезентације Србије која ће наступити ове године на Првенству Европе у формама које ће се одржати у Београду. Данило Јакшић је такмичар у борбама и освајач многих медаља. Ове године је био првак Београда у борбама и двоструки првак Србије у новим техничким дисциплинама.И Стеван и Данило су носиоци црних појасева 2.ДАН.

    Маша Рађеновић, Јана Родић и Марија Гашпар су такође ученице ове школе и нове наде Теквондо клуба „Лав“. Почеле су да тренирају 2014.године, а ове године су већ освојиле медаље на Првенству Београда и Србије и међу најбољима су када је у питању њихов узраст, тако да смо сигурни да ће и оне једног дана бити врхунски такмичари у старијим узрасним категоријама.