ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Почетак школске године

 • Поштовани ученици и родитељи, Нова школска година почиње у среду, 01. септембра 2021. године. Ученици од 5. до 8. разреда крећу пре подне у 8 часова, док ученици од 1. до 4. разреда иду у преподневну смену од 8 часова и поподневну смену од 13.30 часова. Млађи ученици мењаће смене на недељном нивоу, док ће старији ученици ићи само пре подне у школу. Распоред часова и распоред звоњења ученици ће добити од својих одељењских старешина, а биће објављени и на сајту школе.
  Према првом моделу Стручног упутства за организацију и реализацију образовно-васпитног рада у основној школи у школској 2021/2022. години настава ће бити реализована, према усвојеном распореду часова, непосредно у школи са целим одељењима и у трајању од 45 минута.

  Због тренутне епидемиолошке ситуације сви ученици и запослени у школи, као и прошле године, у обавези су да се придржавају прописаних епидемиолошких мера ради превенције ширења вируса: доследна и исправна употреба маски у простору школе, обавезна физичка дистанца најмање један метар и редовна хигијена и дезинфекција руку.

  Надамо се да ћемо сви заједно допринети томе да нам ова школска година буде много лепша, здравија и успешнија!

  Срећан вам свима почетак нове школске године!

  Колектив ОШ ,,Иво Андрић".