ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Обавештење о почетку наставе и термину колективних отворених врата

  • Поштовани ученици и родитељи,

    овим путем вас обавештавамо да је Министарство просвете, науке и технолошког развоја на основу података које су прикупиле школске управе, а имајући у виду да је веома тешко надокнадити пропуштене часове, донело је одлуку да настава у основним и средњим школама почне у среду, 11. јануара 2017. године. Према расположивим информацијама број оболеле деце је у стагнирању или опадању, с тим што је у Београду и другим већим центрима значајан пад броја оболелих. Локалне самоуправе у којима је проглашена ванредна ситуација донеће одлуку о томе да ли има услова да се настави школска година и о тој одлуци обавестити Министарство. Код начина надокнаде часова ученици и родитељи ће благовремном бити обавештени.
    Такође, наставници ће имати разумевања и омогућиће надокнаду пропуштеног градива деци која су дуже одсуствовала или ће одсуствовати (на допунским часовима) и неће их одмах пропитивати и тестирати. Информацију можете видети и на сајту Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

    http://www.mpn.gov.rs/djaci-od-11-januara-ponovo-u-skoli/

    Такође, овим путем обавештавамо све родитеље ученика 5-8. разреда да се датум колективнх отворених врата помера за следећу среду, 18.01.2017., а да термин остаје исти 17-18ч..