ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Олимпијски час

  • У уторак 12.12.2017. организована су два Олимпијска часа за ученике првог разреда са представницима Олимпијског комитета Србије. Ова већ традиционална дружења имају за циљ да поред промоције олимпијског духа и олимпијских вредности, ученицима омогуће прилику да пробају нешто ново и другачије кроз игру и дружење.

    У току првог Олимпијског часа ученици су имали прилику да се упознају са Олимпијском вежбанком и да кроз радионице науче о Олимпијском комитету и олимписким спортовима.

    Други Олимпијски час наши прваци опробали су се у полигонима спрестности, као и у разним надметањима и играма дечаци против девојчица. На крају часова сви ученици су добили пригодне поклоне и дипломе за успешно реализоване Олимпијске часове.

    Овим путем захваљујемо се ученицима 1/6 и учитељици Сандри Радовановић који су били сјајни домаћини и својом активношћу помогли да ова манифестација успе. Велико хвала и нашим пријатељима из Олимпијског комитета Србије који увек радо дођу у нашу школу поводом неких лепих идеја и догађаја.