ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

ПРВАЦИ ГРАДА У ФУДБАЛУ

  • У фебруару је одржано општинско такмичење у малом фудбалу. Ученици ОШ"Иво Андрић" у категорији 5. и 6. разред освојили су прво место и пласман на градско такмичење. После победа у утакмицама у осмини финала и четвртфинала на градском такмичењу дошли смо до саме завршнице.
    Дана 04.03.2015. одржале су се полуфиналне и финална утакмица, у полуфиналу смо потпуно надиграли представника Сурчина али на крају је било само 2:1 за нас и пред нама је било дуго прижељкивано финале. Дечаци су били спремни и самоуверени да покажу да су најбољи у Београду. У финалу смо играли са ОШ"Стеван Синђелић" са Звездаре. Као и на свим предходним утакмицама дечаци ОШ"Иво Андрић"су показали карактер, фудбалско умеће и пожртвовање и на крају славили са 3:0. Морам да похвалим целу екипу у саставу :
    Ђ.Ђуковић,В.Роган,Б.Станисављевић,Ђ.Бјелановић,Ф.Василић,М.Милошевић,У.Стојановић,С.Живановић,Е.Зулфикари и Л.Вујић, екипу је водио Владимир Цвикић.
    Остаје жал што нема републичког такмичења за 5. и 6. разред јер би ови дечаци сигурно могли да одиграју запажену улогу и на том такмичењу.