ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Прослава Дана школе

 • Поштовани ученици и родитељи,
  Наша школа у петак, 8. октобра, прославља свој 45. рођендан. Тим поводом, учитељи и наставници осмислили су разне активности у којима ће учествовати сви ученици од 1. до 8. разреда. Тема овогодишње прославе Дана школе зове се ,,Мудрост светом влада".

  Млађи ученици, у периоду о 11.30 до 13.30, имаће спортске активности (први и други разред) и креативне радионице (трећи и четврти разред). Старији ученици ће у својим учионицама од 9 до 11 часова угостити наставнике који су за њих припремили занимљиве и мудре интердисциплинарне часове.

  Новинари ће приредити посебно рођенданско издање ,,Андрићевих вести", а сви ћемо од 9 часова са нестрпљењем чекати премијеру спота химне школе и плеса који су заједно одиграли ученици и запослени ОШ ,,Иво Андрић".

  Свим ученицима желимо да увек буду добри, вредни и успешни, да са поносом носе име Андрићевци и труде се свакога дана да наша школа оправда свој слоган ,,Више од школе".

  Ако се по јутру дан познаје, онда нека нам цела школска година буде овако лепа, разиграна и креативна као што је и њен сам почетак.

  Колектив ОШ ,,Иво Андрић"