ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Сајам спорта

  • Протеклог викенда, од 23.-25. новембра, у нашем граду одржан је Сајам спорта, на коме се представило више од 100 територијалних спортских савеза, 89 националних гранских савеза, најважније спортске високошколске установе, произвођачи, дистибутери спортске опреме, исхране и свега што је везано за опоравак и рехабилитацију спортиста.

    Циљ овакве манифестације био је да кроз едукацију и забаву мотивише све људе, а нарочито децу, да се баве спортом. Да би присуствовали оваквом дпгађају, у оквиру обавезних физичких активности, ученике петог и шестог разреда наше школе, водили су наставници физичког васпитања. Деца су имала могућност да им се на једном месту представе сви спортови, да испробају оно што им се највише допада, што ће им касније олакшати да се одлуче за одређени спорт.

    Ово су само нека од имена деце која су присуствовала овој манифестацији: Нина Поповић Анђела Шаре, Миона Палатинаш, Ива Костић, Јована Петковић, Маша Мајсторовић, Милица Бућан, Кристина Филиповић, Ивона Бодиш, Емилија Стојиљковић, Анастасија Петровић (ученице које су на фотографијама у прилогу) и многи други.