ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Свечани коктел Спортског савеза Београда

 • На Свечаном коктелу поводом завршетка Школских спортских такмичења града Београда 2015/2016. године у свечаној сали Скупштине града, а на позив председника Спортског савеза Београда господина Владе Крстивојевића, нашу школу су представљали наши ученици спортисти пливачицаТања Поповић VI 3, капитен рукометне екипе Бошко Станисављевић VIII 4, професор физичког васпитања и руководилац стручног већа физичког васпитања Владимир Цвикић и директор школе.

  Ова манифестација је уприличена поводом завршетка прошле школске године и изнети су подаци везани за школска спортска такмичења од стране представника Града.

  Стратегија Града Београда који се определио за финансирање школског и рекреативног спорта испоставила се као прави потез јер су школска такмичења окупила 25.000 деце на општинском и 5.500 на градском нивоу у школској 2015/16, што је 40 одсто више него у прошлој школској години.

  На свечаности у Скупштини града, уручене су дипломе наставницима и професорима најуспешнијих школа, а школама захвалнице, док је Град Београд добио плакету за подршку развоја и одржавању школског спорта.

  Наша школа је прошле године проглашена за најуспешнију спортску школу на општини Раковица и поред тога добила је Захвалницу за посебан допринос развоју школског спорта. Наставник физичког васпитања Владимир Цвикић добио је Диплому за постигнуте резултате на Школским спортским такмичењима града Београда.

  У нади да ћемо и ове године бити успешни као и претходне позивамо све ученике да узму учешће на свим нивоима школских спортских такмичења, јер то један од путева да се једног дана постане врхунски спортиста као наши бивши ђаци Дејан Савић или Данило Икодиновић.