ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

СистемПро

  • Већ тринаесту годину за редом, рачунски центар СyстемПро организује тестирање за упис нове генерације ученика. Као и сваке године, 30 ученика који покажу најбоље резултате на тесту осваја потпуно бесплатно похађање Школе програмирања за талентовану децу, која траје целу школску годину. При рангирању се води рачуна о узрасту деце, а деца која на тесту покажу изузетне резултате а не нађу се међу првих 30 имају могућност да упишу школу по повлашћеним условима. До сада је нашу школу бесплатно похађалопреко 850 ученика.
    Тестирање је бесплатно и одржаће се у суботу, 17. септембра 2016. године. За тестирање могу да се пријаве одлични ученици основних школа, од трећег до осмог разреда, који показују посебна интересовања за математику и информатику. Квалификациони тест се састоји од низа логичких проблема које деца треба да реше у задатом времену, не обухвата проверу школског градива.
    Сви заинтересовани ученици могу се пријавити за полагање теста на бројеве телефона 011/324-46-35, 011/324-45-22 и 011/324-34-64, свакодневно од 09 до 20х. Можете нас и лично посетити у просторијама СyстемПро-а у Београду, у улици Светозара Марковића 24, И спрат, пријава је обавезна.

  • www.systempro.rs