ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Изложба креативне радионице Соколине арт у организацији Клуба родитеља

  • Првог септембра, поред прелепе приредбе поводом дочека првака, у школи је одржана изложба рамова које су ученици правили на кретивним радионицама Рам Арт у организацији Клуба родитеља и Соколине Арт.
    У прошлој школској години, ученици првог разреда су имали прилику да заједно са својим родитељима присуствују бесплатним радионицама, у којима су учили како да тимским радом , tj. заједно са својим радитељима, направе рамове за своје фотографије и украсе их шкољкама.
    Након прикупљених радова Клуб родитеља и Соколина арт су организовали изложбу на којој су поред радова биле изложене и фотографије са саме радионице. Сви учесници су добили захвалнице али и прелепе поклоне. Такође на изложби је организована томбола па су учесници имали прилику да добију вредне награде. Деца су имала прилику да се упознају и друже, а родитељи да дају предлоге за неке будуће активности и догађаје које су у интересу ученика.
    Овај леп догађај је имао за циљ да приближи различите кретивне садржаје родитељима и деци као и да мотивише родитеље да се што више укључе у активности школе како би сарадња између школе и родитеља била јача и како би се што више допринело развоју деце.