ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

ОБАВЕШТЕЊЕ О УПИСУ УЧЕНИКА У ПРВИ РАЗРЕД ОШ ,,ИВО АНДРИЋ”

 • Исказивање интересовања за упис у основну школу

  Поштовани родитељи,
  Сходно допису Министарства, просвете науке и технолошког развоја од 30.3.2020. године, а који такође можете наћи на сајту школе, обавештавамо вас о новим процедурама евидентирања и уписа деце у први разред у ОШ ,, Иво Андрић” за школску 2020/2021. годину.

  Родитељима и другим законским заступницима детета, почев од 1.4.2020. године, биће омогућено да преко Портала е Управе, електронским путем искажу интересовање за упис деце у нашу школу, попуњавањем понуђене пријаве на овом порталу. Након дефинисања датума уписа од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја, родитељима који су преко ове услуге, исказали интересовање електронском поштом биће послата нотификација о датуму уписа у основну школу. На Порталу е Управа, по дефинисању датума уписа у основну школу од стране надлежних, биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање, што ће омогућити родитељима да једним доласком у школу заврше све активности везане за упис. Такође, овим услугама школи је омогућено да од надлежних служби преузме потребну документацију за упис.

  *За децу која по месту пребивалишта не припадају нашој школи, а родитељи су благовремено поднели захтев за упис, податке о деци у систем ће унети овлашћено лице школе. Дакле, исказивање интересовања за упис ове деце у нашу школу врши искључиво овлашћено лице школе.

  Молимо Вас да не бринете. Све информације о упису, које школа добије од надлежних, биће благовремено доступне на сајту школе. Сва деца која испуњавају услове уписа ће бити уписана у школу на време.

  *За све додатне информације на располагању Вам је број телефона 062/8836424, радним данима у периоду од 10 до 13 часова.

  Ваша ОШ ,,Иво Андрић''