ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Чисто лице Раковице

  • У петак 28. октобра почиње кампања „Чисто лице Раковице“ у којем ће наши ученици и родитељи на паркинг испред зграде Општине Раковица (Мишка Крањца 12), моћи да одложе електрични и електронски отпад. Акција ће трајати два дана, а отпад ће моћи да одложе на сабирном пункту на паркингу испред Општине Раковица у петак 28. октобра од 11 до 18 часова и у суботу 29. октобра од 9 до 18 часова. Акција има хуманитарни карактер јер би се потенцијални приход од одложеног отпада користио у хуманитарне сврхе.
    Уколико ученици и родитељи имају кабасти електрични и електронски отпад (веш машине, бојлере, фрижидере, замрзиваче исл.) који не могу сами пренети на паркинг општине, суграђани могу да позову фирму „Божић и синови“, која ће са пријављених адреса односити отпад.
    Одношење отпада доласком на кућну адресу, могуће је пријавити до петка 28. октобра на број телефона 011 303-3502. Кампањом „Чисто лице Раковице“, наша школа се укључила у кампању „Чисто лице Србије“, које организују Удружење грађана „Моја Србија“ и Привредна комора Београда, у сарадњи са рециклажним центром „Божић и синови“, уз подршку града Београда и ГО Раковица.
    Основни циљ кампање је подизање свести ученика и грађана о значају рециклаже отпада и заштите животне средине, а путем донације новца добијеног прикупљањем отпада у добротворне сврхе.

    У прилогу се налази допис везан за уклањање електричног и електронског отпада.

  • Прилог »