ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

ШАМПИОНИ!!!

  • У петак, 21. априла 2017, у малој сали највеће српске дворане, “Комбан Арене”, стављена je тачка на Првенство Београда у рукомету за ученике основних и средњих школа. Око 800 школараца, у три узрасне категорије, ученика и ученица V и VI разреда, VII и VIII разреда и средњих школа, од 16. марта војевало је битке за завршни турнир на који су се пласирали само најбољи од најбољих. Они су се у петак, у храму београдског и српског спорта, борили за рукометне титуле у оквиру Школских спортских такмичења града Београда школске 2016/2017, која се одржавају под покровитељством Града Београда – Секретаријата за спорт и омладину а у организацији Спортског савеза Београда. Свечана церемонија отварања и представљање финалиста градских такмичења у рукомету одржана је у12ч, а пре тога одиграна је утакмица финала где су играли наши ученици V и VI разреда против вршњака из ОШ ,,Браћа Јерковић'' са општине Чукарица.

    У утакмици која је обиловала великим бројем преокрета, на почетку 3:2 за нашу екипу, затим 3:6 за ученике са Чукарице, па 9:6 за нашу екипу, у последњем минуту 9:9 и након тога у последњем нападау гол за победу 10:9 и титулу, донео је капитен и најбољи стрелац и играч на данашњој утакмици Сава Радовановић. Наши ученици су током целе утакмице показивали изузетан ниво борбености и нити у једном тренутку нису дозволили да се предају. Након сјајних тактичких потеза наставника Владимира Цвикића, које су наши дечаци спровели у дело и серије голова 6:0, уз сјајне одбране нашег голмана сви су очекивали сигурну победу наше екипе. Након тога уследио је мали пад и умор у игри, али онда када је било најважније концентрација је била на нивоу. На утакмици је виђено прегршт лепих потеза, голова и одбрана, као што и доликује правом финалу.

    Овим путем честитамо свим нашим ученицима и њиховом наставнику Владимиру Цвикићу на изузетној години у којој су забележили 7 победа и нити један пораз! Такође се захваљујемо и родитељима који су помогли у организацији превоза ученика и који су били велика подршка на самој утакмици!

    БРАВО ШАМПИОНИ!