ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

Успех кошаркашких селекција

  • Дана 28.9.2016. у спортском центру Раковица одигране су финалне утакмице школског општинског првенства у кошарци за ученике и ученице VII-VIII разреда. Нашу школу представљале су обе екипе у финалима. Девојчице су играле са вршњакињама из ОШ ,,14. октобар'' и у изуетној спортској и фер утакмици нису имале среће јер су поражене кошем у последњој секунди 22-24. После резултата 12-19, наше ученице су направиле сјајан повратак у утакмицу и након преокрета повеле 20-19. У неизвесној завршници ,,на једну лопту'' недостајало је мало спортске среће. Честитамо им на успеху и борбености, а ученицама из ОШ ,,14. октобар'' желимо пуно успеха на градском такмичењу.

    У финалу дечака наши VII-VIII играли су са вршњацима из ОШ ,,Никола Тесла''. Након првог полувремена и нерешеног резултата 13-13, у другом делу бољом игром и у одбрани и нападу наши дечаци направили су предност и забележили победу. У сјајној утакмици у којој су ученици обе екипе показали изузетно поштовање како противника, судија и публике наши дечаци су били успешнији и представљаће Раковицу на градском такмичењу.

    Обе екипе школе је водио наставник ФВ Драшко Стојковић.

    Користимо овим путем прилику да и дечацима и девојчицама V-VI пожелимо срећу у финалима, јер су такође обе екипе оствариле пласман у финале.