ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

ЗА ОСМАКЕ

 • ВЕСТИ

  Пробни завршни испит 

  Поштовани родитељи и ученици, у петак 07.04.2017. ученици осмог разреда ће полагати пробни завршни испит из математике и након тога попуњавати кратак упитник ЗВКОВ-а. Испит ће трајати у периоду од 12 до 14 часова. Тог дана ученици осмог разреда имаће скраћене часове од по 30 мунита. У суботу 08.04.2017. ученици осмог разреда ће полагати пробни завршни испит из српског језика у периоду од 9 до 11 часова, а комбиновани тест у периоду од 11.30 до 13.30. Оба дана ученици долазе 15 минута пре почетка испита. Прибор потребан за рад на пробном завршном испиту:
  *за српски језик и комбиновани тест: графитна оловка, хемијска оловка и гумица
  *за математику: графитна оловка, хемијска оловка, гумица, троугао, лењир и шестар.
  Од личних ствари, на испит се може унети само вода/освежавајући напитак, а све остале ствари обавезно се одлажу на посебно место током трајања испита. Списак ученика са распоредом седења биће окачен на вратима школе, у холу школе и на улазним вратима фискултурне и свечане сале.
  Пробни испит је прилика да се ученици упознају са редоследом корака, обавезама и правима у вези са завршним испитом; на пробном испиту ученици ће имати прилику да на непознатим задацима провере своје знање у одређеној области предмета; на пробном испиту ученици ће анонимно попуњавати упитник; резултати са завршног испита се не претварају у оцене ученика и не служе за оцењивање ученика; резултате са завршног испита наставници ће да користе у планирању активности за припремање ученика за завршни испит.
  Напомена: Изузетно, у складу с потребама појединих ученика који су били спречени да приступе испиту, школа ће одредити додатни термин у току прве седмице након доласка ученика у школу.
  Тим за спровођење пробног завршног испита

 • РАЗНО

  КАКО ПРЕЖИВЕТИ УПИС У СРЕДЊУ ШКОЛУ

  Електронска припрема

  Родитељски  »

  КАЛЕНДАР

  Водић за основце

 • УПУТСТВА

  За ученике »
  За родитеље / старатеље »

 • ТЕСТОВИ

  Комбиновани »
  Математика »
  Српски језик »

 • САЈМОВИ ОБРАЗОВАЊА

  Сајам средњих стручних и уметничких школа

  ОШ „14. октобар“

  XIII БЕОГРАДСКА ГИМНАЗИЈА / 25.03.2017