ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

СВЕЧАНОСТ ПОВОДОМ 43. ГОДИНЕ УСПЕШНОГ РАДА НАШЕ ШКОЛЕ

 • Наша је школа 11. oктобра 2019. обележила четрдесет и трећу годину успешног рада. Свечаност ове године није отворио директор Милан Пашић, већ је ту дужност добио помоћник директора Дејан Бошковић, а у одсуству директора. Наш директор запослио се на месту помоћника министра образовања и од ове школске године почиње да ради у Министарству просвете, науке и технолошког развоја.
  Свечана приредба била је обележена изузетношћу наших ђака, учитеља, наставника, помоћног особља и свих запослених, а нарочито се захваљујемо родитељима за указано поверење и вишегодишњу сарадњу, испуњену разумевањем и узајамном подршком.
  Ученица Миа Митровић публици је представила свој кратки филм о Иву Андрићу, за који је добила прву награду на прошлогодишњем конкурсу кратких школских филмова. Учитељица Сандра Радовановић, уз помоћ многих учитељица, приредила је музичко-сценски приказ „Стоп насиљу – стоп дискриминацији“, а учитељица Катарина Гацин припремила је филм о нашој школи: „ОШ Иво Андрић – јуче, данас, сутра“. На крају свечаности, сви наставници су изашли на сцену и срдачно поздравили публику.
  Након свечаности, бившем директору школе уручено је уметничко дело које је насликао наставник ликовне културе Милан Андрић – вишеградски мост који симболично представља мост који нам срца спаја.

  Координатор Тима за културу
  Станко Кржић

Галерија