ВИШЕ ОД ШКОЛЕ

...

претрага:  

6. Сајам спорта - Србија, земља спорта

  • Министар омладине и спорта Вања Удовичић свечано је отворио Шести међународни Сајам спорта. Сајам спорта под слоганом „Србија, земља спорта“ одржава се у организацији Спортског савеза Србије, а под покровитељством Министарства омладине и спорта Републике Србије од 24. до 26. новембра у Хали 1 Београдског сајма.

    Првог дана организован је јавни час у организацији Савеза за школски спорт Србије на којем су присуствовала и три одељења наших ученика 4 разреда. Њих осамдесет са својим учитељицама Тањом Миленковић, Мирјаном Живић и Сањом Димић, наставником физичког васпитања Драшком Стојковићем и директором школе били су део овог часа. Такође, присутни су били и чланови новинарске секције школе, њих десетак, који су имали задатак да узму изјаве и направе репортажу о овој манифестацији. Ученици су имали прилику да се опробају у разним спортовима и да се надмећу у одређеним дисциплинама.

    У оквиру ове манифестације нашим ученицима се придружио и Министар омладине и спорта Вања Удовичић, који је искористио прилику да се дружи са нашим ученицима и фотографише.

    И ове године је настављена традиција да наши ученици организовано узму учешће у овој манифестацији.