Вест из теме: Важно

ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Поштовани ученици и родитељи,

Нова школска година почиње у петак, 01. септембра 2023. године. Ученици од 5. до 8. разреда крећу у школу пре подне од 8 часова.

Од 2. до 4. разреда, парна смена и одељење 2/5 крећу пре подне у школу од 8 часова, а непарна смена има наставу по подне од 13.15 часова.

Ученици старијих разреда наставу увек имају у преподневној смени, док се смене у млађим разредима мењају на недељном нивоу.

Распоред часова, звоњења, отворених врата, писаних провера, додатне и допунске наставе ученици и родитељи добиће од одељењских старешина, а могу их пронаћи и на сајту школе када почне школска година.

Спискови будућих првака и ученика 1. и 2. разреда који ће похађати продужени боравак биће објављени у четвртак, 31. августа, у 18 часова на вратима улаза школе.

Свечани пријем првака одржаће се у петак, 1. септембра, у 18 часова, у дворишту школе. У случају неповољних временских прилика, свечаност ће бити организована у холу школе, у два термина. Пратите обавештења на сајту школе.

Продужени боравак почеће са радом у понедељак, 11. септембра. Све неопходне информације у вези са боравком добићете благовремено од учитељица из боравка, а биће организован и родитељски састанак.


Свим ученицима желимо срећан почетак и пуно успеха, осмеха и дружења у новој школској години!

Колектив ОШ ,,Иво Андрић”

Остале вести:

Важно  –  Спорт  – Уметност  –  Језици  –  Наука  –  Техника