ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Вест из теме: Важно

ПОЧЕТАК НОВЕ ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

Поштовани ученици и родитељи,
 
Нова школска година почиње у понедељак, 02. септембра 2024. године. Ученици од 5. до 8. разреда крећу у школу пре подне од 8 часова по утврђеном распореду који ће добити од својих старешина.
 
Од 2. до 4. разреда, парна смена и одељење 3/5 крећу по подне у школу од 13.15 часова, а непарна смена има наставу пре подне од 8 часова.
 
Ученици старијих разреда наставу увек имају у преподневној смени, док се смене у млађим разредима мењају на недељном нивоу.
 
Распоред часова, звоњења, отворених врата, писаних провера, додатне и допунске наставе ученици и родитељи добиће од одељењских старешина, а могу их пронаћи и на сајту школе када почне школска година.
 
Спискови будућих првака и ученика 1. и 2. разреда који ће похађати продужени боравак биће објављени у недељу, 01.  септембра, у 18 часова на вратима улаза школе.
 
Свечани пријем првака одржаће се у понедељак, 2. септембра, у 17 часова, у дворишту школе. У случају неповољних временских прилика, свечаност ће бити организована у холу школе, у два термина. Пратите обавештења на сајту школе.
 
Продужени боравак почеће са радом у понедељак, 09. септембра. Све неопходне информације у вези са боравком добићете благовремено од учитељица из боравка, а биће организован и родитељски састанак.
 
 
Свим ученицима желимо срећан почетак и пуно успеха, осмеха и дружења у новој школској години!
 
Колектив ОШ ,,Иво Андрић”

Остале вести:

Важно  –  Спорт  – Уметност  –  Језици  –  Наука  –  Техника    

Продужени боравак 2024/2025

Вест из теме: Важно

Продужени боравак 2024/2025

Поштовани родитељи,

За ученике 1. и 2. разреда биће организован у новој школској години продужени боравак. Документација за боравак за будући 1.и 2.разред доставља се 21.и 22.августа од 8 до 13 часова учитељицама из боравка. Од документације је потребно имати попуњену молбу за коришћење продуженог боравка као и потврду о запослењу за оба родитеља/старатеља или једног уколико је реч о самохраним родитељима.

 Овде можете преузети молбу.

Остале вести:

Важно  –  Спорт  – Уметност  –  Језици  –  Наука  –  Техника